Vragen?

Bel ons: 0181-415212

JIM Exclusieve Catering
’t Woud 35
3232 LN Brielle

0181-415212
info@exclusieve-catering.nl
www.exclusieve catering.nl

Zoeken
 

Over ons

ETEN | DRINKEN | BEDIENING | AMBIANCE & AANKLEDING | STIJLVOLLE & VOORAL PASSENDE GASTVRIJHEID  

Jim Exclusieve Catering

Het team van Jim Exclusieve Catering is specialist in het kwalitatief verzorgen van eten, drinken en gastvrijheid op maat. Dat doen we voor u particulier-privé en zakelijk voor bedrijf en overheid.

Catering die bij u past

Wij gaan altijd op zoek naar het waarom en wat echt bij u past. Daarna naar het hoe en waarmee. De boodschap, uw wensen en de sfeer van uw evenement zijn onze uitgangspunten. Dat vertalen we naar een unieke en exclusieve invulling van de catering. Soms is dat met een bitterbal en een biertje. Soms met kreeft en Champagne. Ons signatuur is uw visitekaartje.

Offerte aanvragen
catering voor feest

Exclusieve catering

Betekent dat we er speciaal voor u zijn en het beste bieden op elk niveau. Aan een bal gehakt geven wij net zoveel aandacht als aan een lolly met kaviaar.

Een buffet bij u thuis voor een bescheiden budget is net zo welkom als een groot bedrijfsfeest. Die mix zorgt er ook voor dat exclusief ook altijd betaalbaar is.

Meesters in het bedenken, meedenken en verzorgen van de beste, altijd betaalbare, invulling van uw bijeenkomst of project thuis of zakelijk | alleen het eten | of compleet verzorgd | toegevoegde waarde door onze benadering | culinaire passie | de heerlijkste gerechten | onvermoede mogelijkheden | van kroket tot kreeft | van tijdelijk ta restaurant tot luxe tuinfeest | van broodje tot borrelhapje | van amuses tot anti pasti | maatwerk dat aansluit op uw boodschap.

catering voor feest

Bedenken, organiseren & uitvoeren

Creativiteit, oplossingsgerichtheid, realiteitszin, flexibiliteit, 100% betrokkenheid en meer doen wat we beloven is de basis waar u op kan rekenen. Elke bijeenkomst klein of groot maken wij bijzonder en vergeet je niet gauw. Dat is Jim Exclusieve Catering. Wij onderscheiden ons al jaren van de massa met creatieve en vooral toepasselijke culinaire creaties en verrassende cateringconcepten.

Privé een feestje, iets te vieren, catering nodig? Geen zin in alle rompslomp zoals boodschappen, alles klaarmaken, de afwas en echt tijd voor uw gasten? Jim Exclusieve Catering is graag uw gastheer! Lees meer>

Culinaire concepten, eten en drinken, styling, toon & sfeer ‘vinden wij iedere keer opnieuw uit’ zodat uw project altijd een eigen en echt passende invulling krijgt.
Voor o.a. private business lunches & diners, broodjeslunches, overwerkmaaltijden en recepties. Lees meer>

Tijden zijn veranderd. Van kok aan huis zijn wij uitgegroeid tot full service cateraar. Maar onze roots vergeten we nooit. We zijn groot geworden door ook het kleine te waarderen en te honoreren. Dat dus al vanaf 2004.

Overal waar iets georganiseerd wordt en er iets gegeten en gedronken moet
worden, daar zijn wij van de partij. Bij u thuis, op het werk. Waar dan ook (ook in het buitenland).  Lees meer>

Er is niets mis met een bal gehakt! Maar ook niet met
kreeft van de gril!

Ieder moment vraagt om haar eigen invulling, de psychologie van eten en drinken…

In ons vak komen we ontzettend veel verschillende momenten tegen waarbij wij gevraagd worden de catering te verzorgen. Hierbij kijken wij altijd naar wie er te gast zijn en wat er voor de hand liggend is te serveren.

Toch proberen wij altijd door te vragen. Soms blijkt ineens dat het luxe buffet voor de directiegasten toch veel beter om te zetten is naar een stamppotbuffet. De gasten aten de hele week al luxe. Het was genieten… eindelijk weer gewoon een gehaktbal, een aardappel met jus.

Of de condoleance na de kerkdienst, waarbij de vraag was om kroketten te serveren omdat de overledene daar nooit van kon afblijven. Natuurlijk serveren wij die. Soms gewone en soms van garnalen of kreeft. Maar tegenwoordig ook van oesterzwam.

Offerte aanvragen

Wij proberen altijd te kijken naar het moment en wat de gasten voorheen al een keer hadden of gewend zijn. Hierbij is doelstelling, tijdstip, de plek, het seizoen, ambiance en programma inspirator.

Een lolly van eendenlever smaakt nu eenmaal lekkerder in een loungy bar dan onder het tl-licht in een vrachtwagengarage. En een glas prosecco beter in de zomer dan in de winter, behalve als we een trendy ijsbar maken. Een Captains diner is echt lekkerder in een maritieme omgeving. Een haring in juni is lekkerder dan in december.

Een overwerkmaaltijd moet gezond zijn en vooral veel. Een hip
tuinfeest vraagt om strakke hapjes en misschien inderdaad wel om die kreeft. Alles op zijn tijd. Alles doordacht, alles heeft een waarom en waarmee.