Vragen?

Bel ons: 0181-415212

JIM Exclusieve Catering
’t Woud 35
3232 LN Brielle

0181-415212
info@exclusieve-catering.nl
www.exclusieve catering.nl

Zoeken
Van broodjeslunch tot Turn Around restaurant

Zakelijke catering

Culinaire concepten, eten en drinken, styling, toon & sfeer ‘vinden wij iedere keer opnieuw uit’ zodat uw project altijd een eigen, unieke en echt passende invulling krijgt. Klein of groot, zakelijk, feestelijk of een combinatie. Soms heel eenvoudig, soms meer dan luxe en alles wat daar tussenin zit.

Contact ons
zakelijke-catering-Voorne-Putten

Partnerschap en inlevingsvermogen

Zomaar een zakelijk event organiseren dat bestaat niet. Of het nu gaat om relaties, stakeholders, medewerkers…een evenement heeft altijd een belangrijke reden en doelstelling die je ermee wilt bereiken Je kunt de bijeenkomst maar een keer organiseren en niet overdoen. 

Dat vraagt om partnerschap, betrokkenheid en inlevingsvermogen.  Jim Exclusieve Catering bewijst al sinds 2004 partnerschap en kwaliteit. 

Onze klanten

Wij zijn er trots op om te mogen werken voor bedrijven en instellingen als Nouryon, ShinEtsu, Nesté, Almatis, Q8, de Gemeente Brielle, VCO de kring, de Catharijnekerk, de Brandweer (en vele, vele anderen), maar ook voor events zoals Brielle Got Fashion of de 1 april viering.

Daarnaast weten ook verenigingen zoals BTV E’68, VV Nieuwenhoorn of Forcial ons te vinden en ondersteunen wij graag de lokale sport.  

Interne catering

Het flexibele concept voor uw interne catering waar u direct de smaak van te pakken krijgt!

Lees meer

Helvoet B.V.
Rubber en plastic fabriek
Hellevoetsluis

Benieuwd naar de mogelijkheden?